Om mig

Psykolog Sofia Irnell i soffan på mottagningen. Foto: Eva OhlströmJag har arbetat som psykolog i 25 år inom olika landstingsverksamheter.

Sedan 2015 har jag också drivit egen mottagning i centrala Uppsala. Under 2016 övergick jag från Dag Hammarskjölds psykologmottagning till Irnell psykologmottagning & konsult.

Jag är legitimerad psykolog och specialist i klinisk psykologi med inriktning psykoterapi och psykologisk behandling. Jag har vidareutbildning inom såväl moderna psykodynamiska behandlingsmodeller som KBT.

Min arbetslivserfarenhet finns inom alla åldrar, från förskolebarn till vuxna. Jag har arbetat inom habilitering, psykiatri och skola.

Jag har särskild kompetens när det gäller utredning och behandling för personer med ADHD och/eller autismspektrumtillstånd (AST).

Min utbildning

En legitimerad psykolog har en femårig grundutbildning och ett års praktik som leder fram till yrkeslegitimation. Specialistutbildning för psykologer är en vidareutbildning som sker parallellt med kliniskt arbete inom aktuellt specialistområde. Utbildningen tar minst 3 år att genomföra.

Välkommen

Både företag och privatpersoner är välkomna att ta kontakt via kontaktformuläret. När du bestämmer dig för att ta kontakt behöver du inte ha en tydlig bild av vilken typ av hjälp du önskar. Det kommer vi fram till när vi talas vid på telefon eller vid första besöket.

Adress

Dag Hammarskjölds väg 13
752 37 Uppsala

Kontakt

070 940 73 43
sofia@irnell.se

Öppettider

Tidsbeställning krävs.

Copyright © 2019 Sofia Irnell

Integritetespolicy